В Київській області жінка жорстоко вбила родича через борг

В Київській області жінка жорстоко вбила родича через борг

В одному з населених пунктів Обухівського району під час конфлікту на ґрунті грошових зобов’язань жінка жорстоко вбила свого родича, після чого закопала тіло. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась мешканка села Зелений Яр Обухівського району з інформацією про те, що безвісно зник її 26-річний син.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до зникнення чоловіка причетна його 28-річна родичка.

Так, між зниклим та жінкою виник конфлікт на ґрунті грошового боргу. Спочатку жінка влаштувала фізичну розправу над родичом, після чого облила його бензином та підпалила. Зрозумівши, що накоїла, зловмисниця спробувала загасити полум’я, відтягнувши чоловіка до найближчої водойми, але запізно – від отриманих травм постраждалий помер.

З метою приховати злочин, жінка вивезла тіло загиблого у багажному відділі автомобіля до віддаленої лісосмуги, де згодом поховала.

Зловмисницю затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 4 (Умисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
711
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!