У Київській області чоловік побив до смерті сусіда по хостелу

У Київській області чоловік побив до смерті сусіда по хостелу

В одному з населених пунктів Київської області постоялець хостелу до смерті побив сусіда по номеру. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що в одному з номерів хостелу виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські, прибувши на місце події, з’ясували, що у номері мешкало троє чоловіків: 48-річний загиблий, 43-річний чоловік, який, повернувшись вранці з роботи, знайшов тіло сусіда, та 30-річний чоловік, якого змогли розшукати на роботі у селі Святопетрівське.

Чоловік, який і виявився причетним до смерті постраждалого, розповів правоохоронцям, що напередодні ввечері вони із загиблим вживали алкогольні напої і через певний час між ними виник словесний конфлікт, що переріс у бійку, в ході якої молодший із чоловіків побив опонента.

Від отриманих побоїв постраждалий помер.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалого) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

11:44
1325
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!