У Вінницькій області двоє малолітніх хлопців підпалили кабінет директора школи. З’явилось відео

У Вінницькій області двоє малолітніх хлопців підпалили кабінет директора школи. З’явилось відео

У Жмеринському районі Вінницької області двоє малолітніх братів заради розваги підпалили кабінет директора освітнього закладу. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 5 липня 2023 року, близько 10:30 до поліції від адміністрації однієї зі шкіл громади надійшла інформації про пожежу.

Як повідомляють джерела, було встановлено, що мав місце умисний підпал робочого місця керівника освітнього закладу. Також невідомі зловмисники влаштували розгром, потрощивши меблі та техніку.

Слідчими заходами було встановлено, що до обурливого інциденту причетні двоє місцевих мешканців – брати віком 10 та 13 років, учні вказаної школи.

Під час спілкування з правоохоронцями хлопці пояснили, що вчинили правопорушення заради розваги, пробравшись вночі до будівлі школи.

Розмір завданої шкоди встановлюють фахівці.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 194 частина 2 (Умисне знищення та пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, експерти-криміналісти, співробітники кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

17:40
1020
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!