У Вінницькій області в автопригоді загинуло більше десяти осіб. З’явилось відео

У Вінницькій області в автопригоді загинуло більше десяти осіб. З’явилось відео

Внаслідок ДТП на автошляху «Біла Церква – Кремінець» загинуло дванадцять осіб, шестеро з яких – малолітні діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 22 серпня 2023 року, близько 19:28 на ділянці автошляху «Біла Церква – Кремінець», яка проходить неподалік села Бродецьке Хмільницького району, сталась ДТП за участі автомобіля ВАЗ та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, з невизначеної на даний момент причини сталось зіткнення легкового автомобіля ВАЗ та вантажівки DAF, яка перевозила вантаж деревини.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та 11(!) пасажирів автомобіля ВАЗ, з яких шестеро – діти віком від 2 до 12 років.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

18:30
750
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!