У Новому Роздолі чоловік намагався вбити приятеля

У Новому Роздолі чоловік намагався вбити приятеля

У місті Новий Розділ Львівської області під час раптового конфлікту чоловік намагався вбити знайомого. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 5 липня 2023 року, близько 14:00 в одному з будинків, розташованих на вулиці Винниченка, 47-річний чоловік намагався вбити свого 40-річного знайомого.

Як повідомляють джерела, під час раптового конфлікту, який виник між приятелями, старший з них наніс кілька ударів ножем опонентові в області голови, шиї та плеча, після чого зіштовхнув у сходовий проліт з висоти другого поверху та залишив місце події.

Постраждалого було госпіталізовано з тяжкими травмами, наразі лікарі намагаються врятувати йому життя.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння замаху на умисне вбивство, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2 та статтею 115 частина 2 пункт 13 (Замах на умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

18:26
591
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!