У Чернівецькій області чоловік випадково застрелив свого неповнолітнього сина

У Чернівецькій області чоловік випадково застрелив свого неповнолітнього сина

В одному з населених пунктів Вижницього району Чернівецької області внаслідок нещасного випадку з вогнепальною зброєю загинув 13-річний хлопець. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 9 липня 2023 року, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про госпіталізацію з вогнепальним пораненням 13-річного мешканця села Замостя.

Як повідомляють джерела, правоохоронці, прибувши на місце, встановили, що мав місце нещасний випадок. Так, 48-річний місцевий мешканець знаходився вдома зі своїми синами віком 13 та 9 років. Близько 20:00 хлопці почали умовляти батька навчити їх стріляти з рушниці. Взявши рушницю та набої, чоловік із хлопцями рушили до лісу, який знаходиться неподалік їх помешкання. У лісі батько зарядив зброю та відійшов від дітей, які стояли позаду нього. В цей час рушниця впала з плеча чоловіка на землю, через що відбувся постріл.

Через прикру випадковість поранення отримав старший з дітей, якого батько сам відвіз до лікарні. Проте, незважаючи на всі зусилля медиків, хлопець помер від отриманого поранення.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 119 частина 1 (Вбивство через необережність) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

21:49
1501
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!