У Львівській області чоловік застрелив сусіда та поранив сусідку. З’явилось відео

У Львівській області чоловік застрелив сусіда та поранив сусідку. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Самбірскього району через тривалі неприязні стосунки літній чоловік застрелив сусіда та поранив його тещу. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»,

Вчора, 27 квітня 2023 року, близько 18:20 в одному з сіл Самбірського району стався трагічний інцидент.

Як повідомляють джерела, 61-річний місцевий мешканець вирішив поставити остаточну крапку в довготривалих неприязних стосунках із сусідами. Так, чоловік вийшов на двір із зарядженою мисливською рушницею та двічі вистрілив у бік сусідів. Перший постріл влучив у голову 37-річному чоловікові, другий – у ногу його 63-річної тещі.

Чоловік від отриманого поранення загинув на місці. Жінка ж, поки зловмисник перезаряджав рушницю, змогла дістатись до дому, де її чоловік викликав поліцію та «Швидку допомогу».

Жінку було госпіталізовано.

Зловмисника, попри те, що той втік у розташований поряд ліс, було оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальні провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство), статтею 15 частина 2 та статтею 115 частина 1 (Замах на умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», бійці підрозділу поліції особового призначення, співробітники кінологічної служби, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:55
1733
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!