У Дніпрі чоловік погрожував гранатою дружині з дитиною

У Дніпрі чоловік погрожував гранатою дружині з дитиною

В Індустріальному районі міста Дніпро чоловік погрожував підривом гранати своїй співмешканці з дитиною. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 11 липня 2023 року, близько 22:00 в одній з осель, розташованих в Індустріальному районі міста ледь не сталась трагедія.

Як повідомляють джерела, 32-річний чоловік прийшов до оселі дружини, де крім жінки знаходився 2-річний малюк, витягнув чеку з гранати Ф-1 та почав погрожувати підірвати боєприпас.

Прибувши на місце події, правоохоронці негайно розпочали перемови з потенційним підривником. Після двох годин спілкування поліцейські вмовили чоловіка не робити дурниць та передати їм боєприпас.

Правопорушника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 частина 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та статтею 129 (Погроза вбивством) КК України.

На місці працювали бійці спеціального підрозділу поліції КОРД, фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

19:45
531
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!