У Вінницькій області чоловік погрожував дружині підривом гранати

У Вінницькій області чоловік погрожував дружині підривом гранати

В одному з населених пунктів Гайсинського району Вінницької області чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожував дружині підривом бойової гранати. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 6 листопада 2023 року, у нічний час на спецлінію «102» звернулась 22-річна мешканка Чечельницької громади з повідомленням про те, що її чоловік погрожував їй гранатою.

Як повідомляють джерела, правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, погрожував своїй дружині підривом гранати вдома. Після того, як жінка змогла втекти з дому та звернутися до поліції, правопорушник сховав боєприпас та рушив у гості до приятеля.

Зловмисника, який раніше вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронних органів за скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Боєприпас – гранату Ф-1 – було вилучено та знешкоджено.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 частина 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за статтею 129 (Погроза вбивством) КК України.

На місці працювали бійці спеціального підрозділу «КОРД», фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
1001
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!