Смертельна ДТП у Черкаській області

Смертельна ДТП у Черкаській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань» загинув чоловік, ще двоє осіб постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 1 серпня 2023 року, близько 05:45 на ділянці автошляху «Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань», яка проходить неподалік від села Сигнаївка Звенигородського району, сталась автопригода за участі автомобілів Chevrolet Aveo та Ford Transit.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Chevrolet не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автомобілем Ford.

Від отриманих під час аварії травм загинув на місці до прибуття медиків водій автомобіля Ford. Водій автомобіля Chevrolet та пасажир автомобіля Ford постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
2199
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!