В Одеській області четверо підлітків жорстоко побили та пограбували літнього чоловіка

В Одеській області четверо підлітків жорстоко побили та пограбували літнього чоловіка

В одному з населених пунктів Одеського району четверо неповнолітніх хлопців напали на літнього односельця, жорстоко побили та пограбували чоловіка. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент трапився в одному з населених пунктів Овідіопольської громади Одеського району. Охоплений жагою легкої наживи, 16-річний місцевий мешканець розробив план викрадення заощаджень 82-річного односельця, та посвятив у «справу» трьох 15-річних приятелів, які підтримали ідею.

Підготувавшись до злочину, хлопці рушили до домоволодіння наміченої жертви, де один з них залишився на вулиці спостерігати за обстановкою, а троє інших – проникли до оселі та заходились нишпорити у пошуках грошей.

Не знайшовши нічого цінного, зловмисники вломились до спальні господаря. Побивши літнього чоловіка руками, ногами та металевою палицею, підлітки зв’язали жертву та, не припиняючи побиття, почали допитуватися, де чоловік ховає гроші. Забравши зі вказаного місця заощадження старенького у розмірі 60 000 гривень, підлітки залишили місце злочину.

Постраждалого, який більше доби провів зв’язаним, знайшли родичі, які вирішили навідатись до нього у гості. Чоловіка було госпіталізовано з політравмами, черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами та гематомами по всьому тілу.

Старшого зі зловмисників було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Трьом іншим підліткам було призначено цілодобовий домашній арешт.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 187 частина 4 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, вчинений в умовах воєнного стану) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
704
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!