У Харківській області чоловік намагався вбити сестру

У Харківській області чоловік намагався вбити сестру

В одному з населених пунктів Красноградського району Харківської області під час сімейної сварки чоловік ледь не вбив рідну сестру. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент стався у селі Леб’яже у вечірній час. Між 40-річним чоловіком, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та його сестрою сталась сварка. Під час з’ясовування стосунків чоловік привів у бойову готовність гранату РГД-5 та закинув боєприпас родичці за комір.

На щастя, жінка встигла позбутися боєприпасу до того, як пролунав вибух.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час проведення невідкладного обшуку у помешканні затриманого було виявлено ще один споряджений корпус гранати Ф-1.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2, статтею 115 частина 2 (Замах на умисне вбивство) та статтею 263 частина 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

На місці працювали фахівці-вибухотехніки, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
880
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!