Смертельна ДТП у Рівненській області

Смертельна ДТП у Рівненській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів» загинула дитина, ще восьмеро осіб, з яких троє – діти, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 3 вересня 2023 року, близько 13:40 на ділянці автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів», яка проходить через село Малушка Березнівського району, сталась ДТП за участі автомобілів Opel Vectra та Skoda Octavia.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Opel, виїжджав на узбіччя для виконання маневру розвороту у невстановленому для цього місці, та допустив зіткнення з автомобілем Skoda, який рухався у попутному напрямку.

Від отриманих під час аварії травм загинула за місці до прибуття медиків 3-річна дівчинка – пасажир автомобіля Opel. Постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій та ще четверо пасажирів, з яких троє – діти віком від 1 од 6 років, автомобіля Opel, а також водій та двоє пасажирів автомобіля Skoda.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
1266
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!