Смертельна ДТП у Рівненській області. З’явилось відео

Смертельна ДТП у Рівненській області. З’явилось відео

Внаслідок автопригоди на автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів» загинули двоє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 6 липня 2023 року, близько 21:40 на ділянці автошляху «Городище – Рівне – Старокостянтинів», яка проходить неподалік від населеного пункту Гільча Перша сталась ДТП за участі автомобілів Audi A8 та Chrysler Pacific.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Audi за невстановленої на даний момент причини здійснив виїзд за межі проїжджої частини та допустив зіткнення з відбійником, внаслідок чого автомобіль втратив керування та зіткнувся на смузі зустрічного руху з автомобілем Chrysler.

Від отриманих під час аварії травм водій та пасажир автомобіля Audi загинули на місці до прибуття медиків. Водій та пасажир автомобіля Chrysler отримали незначні травми.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

18:28
1694
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!