В Одеській області в ДТП загинув іноземець

В Одеській області в ДТП загинув іноземець

Внаслідок ДТП на автошляху «Одеса – Рені» загинув іноземний громадянин. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 12 вересня 2023 року, близько 07:00 на ділянці автошляху «Одеса – Рені», яка проходить через Білгород-Дністровський район, сталась ДТП за участі автомобіля Toyota та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Toyota, громадянин іншої держави, з невстановленої на даний момент причини допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з вантажівкою.

Водій автомобіля Toyota постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості. Втім, врятувати чоловіка не вдалось – незважаючи на всі зусилля медиків він помер у лікарні.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:30
994
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!