В Києві двоє чоловіків через помсту побили містянина

В Києві двоє чоловіків через помсту побили містянина

В Києві двоє чоловіків вирішили помститися за свою знайому та побили її екс-коханого. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що під час бійки на проспекті Свободи отримав тілесні ушкодження 46-річний місцевий мешканець.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили перебіг подій. Постраждалий домовився про зустріч зі своєю колишньою співмешканкою, щоб поспілкуватись про відновлення стосунків. Проте, на зустріч жінка прийшла з двома знайомими – 40-річним та 35-річним чоловіками – яким сказала, що екс-коханий начебто побив її під час останньої зустрічі.

Спільники одразу накинулись на чоловіка, та почали його лупцювати. Через деякий час постраждалий спромігся втекти від нападників та попросити у перехожих про допомогу.

Зловмисників затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

10:30
1479
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!