Смертельна ДТП у Житомирській області

Смертельна ДТП у Житомирській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» загинули троє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 23 жовтня 2023 року, близько 06:21 на ділянці автошляху «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський», яка проходить між населеними пунктами Сінгури та Двірець Житомирського району, сталась ДТП за участі автомобілів Nissan Leaf, Mercedes Benz та ВАЗ-2101 і пішохода.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Mercedes здійснив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу, внаслідок чого авто виїхало на зустрічну смугу руху, де зіткнулось з автомобілем Nissan, та загорілось. Водій автомобіля ВАЗ, у свою чергу, допустив зіткнення з автомобілем Nissan, позаду якого їхав.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинули на місці до прибуття медиків 66-річний пішохід та водії автомобілів Nissan та Mercedes.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

10:30
1634
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!