У Дніпрі двоє братів кинули у містянина гранату через борг. З’явилось відео

У Дніпрі двоє братів кинули у містянина гранату через борг. З’явилось відео

У Новокодацькому районі міста Дніпро двоє братів через конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань кинули бойову гранату у знайомого. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 13 листопада 2023 року, близько 14:00 на спецлінію «102» надійшла інформація про вибух на проспекті Свободи.

Як повідомляють джерела, прибувши на місце, правоохоронці встановили, що невідомі особи, які знаходились в автомобілі Lexus, кинули бойову гранату у бік містянина, що перебував на вулиці.

Внаслідок вибуху боєприпаса 51-річний чоловік отримав осколкові поранення та був госпіталізований.

Під час проведення спеціальної поліцейської операції було встановлене авто зловмисників. Намагаючись втекти від правоохоронців, лиходії викинули з автомобіля ще одну гранату, яка, на щастя, не здетонувала, а ще за кілька кварталів – пістолет Макарова.

Зловмисників – ними виявились двоє братів віком 47 років та 53 роки – було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

Попередніми слідчими заходами було встановлено, що причиною інциденту став майновий конфлікт на ґрунті боргових зобов’язань, який виник між постраждалим та нападниками.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2, статтею 115 частина 2 пункт 5 (Замах на умисне вбивство, скоєний способом, небезпечним для життя багатьох осіб) та статтею 263 частина 1 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

На місці працювали бійці спеціального підрозділу КОРД, фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:00
687
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!