У Хмельницькому чоловік підпалив автівку містянина. З’явилось відео

У Хмельницькому чоловік підпалив автівку містянина. З’явилось відео

У Хмельницькому чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підпалив випадкове авто. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент стався на території одного з готельно-ресторанних комплексів міста.

Правоохоронцями було встановлено, що 56-річний місцевий мешканець придбав каністру бензину для власних потреб. Але, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік зайшов на територію комплексу, облив одне з запаркованих авто займистою рідиною та підпалив.

Вогонь швидко перекинувся з автомобіля RenaultClioна два розташованих поряд транспортних засоби SubaruOutback та FordEdge, проте, на щастя, пожежу вдалось швидко загасити, і в інциденті ніхто не постраждав.

Правопорушника, якому завадив покинути місце пригоди випадковий свідок, затримано відповідно до статті 208 КПК України. Якось пояснити правоохоронцям мотив свого вчинку затриманий не зміг.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 194 частина 2 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:29
1088
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!