Смертельна ДТП у Волинській області

Смертельна ДТП у Волинській області

Внаслідок автопригоди у Ковельському районі Волинської області загинули двоє осіб, ще двоє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 27 листопада 2023 року, близько 15:00 неподалік села Городилець Ковельського району сталась ДТП за участі автомобіля Honda та мікроавтобуса Mercedes.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Honda не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з мікроавтобусом.

Від отриманих під час автопригоди травм водій та пасажир автомобіля Honda загинули на місці до прибуття медиків. Водій та пасажир мікроавтобуса постраждали та отримали необхідну медичну допомогу на місці.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

21:00
1093
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!