У Вінницькій області чоловік жорстоко вбив вітчима

У Вінницькій області чоловік жорстоко вбив вітчима

В одному з населених пунктів Вінницького району під час сварки чоловік жорстоко розправився зі своїм літнім вітчимом. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції надійшла інформація про те, що в одному з домоволодінь, розташованих у селі Ілляшівка, виявлено тіло 73-річного господаря оселі з ознаками насильницької смерті.

Слідчими заходами було встановлено, що до смерті старенького причетний його 30-річний пасинок. Зокрема, встановлено, що чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов до дому, де мешкав із вітчимом, та влаштував сварку із літнім чоловіком. Під час з’ясовування стосунків чоловік жорстоко побив опонента сокирою та дерев’яною ніжкою від стільця.

Від отриманих травм постраждалий загинув на місці.

Лиходій, аби відвести від себе підозру, пішов до сусідів та повідомив, що необхідно викликати поліцію, бо хтось вбив його вітчима.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство кількох осіб, затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

10:29
2527
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!