У Вінницькій області чоловік жорстоко побив знайомого

У Вінницькій області чоловік жорстоко побив знайомого

В одному з населених пунктів Гайсинського району Вінницької області під час спільного застілля чоловік побив знайомого. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, інцидент стався у вечірній час у селі Оляниця Тростянецької громади Гайсинського району. Під час спільного застілля із чаркуванням між двома чоловіками віком 34 роки та 27 років, які спільно винаймали будинок, стався конфлікт. У ході з’ясовування стосунків молодший з чоловіків сильно побив опонента. Після цього, аби відвести від себе підозри у скоєному, чолов’яга рушив до власника оселі та розповів, що виявив знайомого побитим в одній з кімнат будинку. Власник оселі викликав «Швидку допомогу» та поліцію.

Постраждалого було госпіталізовано.

Правоохоронці, оперативно встановивши першочерговими слідчими заходами зловмисника, затримали його відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:28
719
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!