Жінка обікрала пенсіонерку на велику суму грошей

Жінка обікрала пенсіонерку на велику суму грошей

Як повідомляє джерело, правоохоронці встановили 37-річну зловмисницю, яка викрала 10 тисяч гривень з банківської картки пенсіонерки.

Джерело повідомляє, що 5 січня 2024 року, до поліції звернулась 81-річна жителька Вінницької області з повідомлення про крадіжку. Жінка розповіла, що напередодні виявила зникнення своєї банківської картки, яка знаходилась у її помешканні. Потерпіла звернулась до працівників банку, які повідомили їй, що у терміналі самообслуговування з її рахунку було знято готівку в розмірі 10 000 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 37-річна місцева жителька. Оперативники Відділення поліції № 2 Гайсинського районного управління поліції встановили. За вчинене жінці загрожує до восьми років ув’язнення.

За попередньою інформацією слідства, правопорушниця знала PIN-код до картки та після заволодіння нею, зняла готівку у місцевому банкоматі. Половину грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, вона залишила своєму знайомому на зберіганя, які в подальшому було вилучено та визнано речовим доказом.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення правопорушниці про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Тростянецьким відділом Гайсинської окружної прокуратури Вінницької області.

14:25
679
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!