В Рівненській області дівчина вдарила свого хлопця ножем

В Рівненській області дівчина вдарила свого хлопця ножем

Як повідомляє відділ комунікації поліції в Рівненській області, дівчина нанесла своєму хлопцеві ножові поранення. Фігурантку затримали правоохоронці. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Джерело повідомляє, що правохоронці затримали жительку Вараського району за ножове поранення свого хлопця.

Напередодні, 11 січня 2024 року, у вечірній час, близько 20:36, у Зарічненську лікарню було доставлено 29-річного місцевого жителя із ножовим пораненням. Медики повідомили про подію правоохоронцям.

Слідчо-оперативна група встановила, що 23-річна жінка із своїм 29-річним хлопцем прийшли до спільних знайомих. Під час розпивання спиртних напоїв між парою виникла словесна перепалка, під час якої дівчина нанесла кухонним ножем удар в спину своєму обранцю. У потерпілого попередньо діагностували проникаюче ножове поранення поперекової ділянки з ураженням та гематомою нирки. Нині його життю нічого не загрожує. Щоправда медикам потерпілий сказав, що ушкодження отримав за місцем проживання: впав на розбиту банку.

З’ясувалося, що поранення хлопцеві нанесла ножем його дівчина. 23-річну жительку Зарічного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального України.

Зловмисниця уже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців за завдані різного ступеня тяжкості тілесні ушкодження, крадіжку та вчинені адміністративні правопорушення.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі ВП № 2 (смт Зарічне) Вараського РВП розпочали досудове розслідування.

Вирішується питання про повідомлення їй про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

19:40
489
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!