В Києві чоловік ледве не вбив орендодавця

В Києві чоловік ледве не вбив орендодавця

У Дніпровському районі Києва чоловік ледве не вбив орендодавця, у якого винаймав житло, та намагався сховати знаряддя злочину у стоматології. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» надійшла інформація від працівників стоматології, розташованої на вулиці Червоноткацькій, про те, що до закладу забіг чоловік у скривавленому одязі та з ножем.

Прибувши на місце, правоохоронці встановили перебіг подій. Так, 38-річний чоловік винаймав житло у знайомого. Того дня орендодавець із братом приїхав до орендаря із вимогою з’їхати з оселі через часті скарги сусідів та те, що чоловік засмітив оселю.

Брат постраждалого залишився на вулиці, а сам він відправився спілкуватись з орендарем. Проте, діалог не заладився і квартирант кинувся на господаря із ножем, порізавши тому руки, а коли чоловік намагався втекти – наздогнав його та вдарив ножем у живіт.

Після цього зловмисник вибіг із будинку, та помилково заскочив до стоматології, розташованої у сусідньому будинку, намагаючись сховати знаряддя вбивства.

Постраждалого було госпіталізовано із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та порізами рук.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 121 частина 1 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

09:21
1106
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!