У Любомлі встановлюють обставини загибелі двох чоловіків

У Любомлі встановлюють обставини загибелі двох чоловіків

У місті Любомль Волинської області поліція встановлює обставини нещасного випадку, через який загинули двоє чоловіків. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 24 серпня 2023 року, до поліції від медиків надійшла інформація про виявлення тіл двох чоловіків без ознак життя поблизу складського приміщення, розташованого на вулиці Володимирській.

Як повідомляють джерела, попередньо було встановлено, що водій вантажного автомобіля КАМАЗ, розвантажуючи автомобіль, випадково зачепив бортом кузова високовольтну лінію електропередачі, внаслідок чого сталось коротке замикання. Ураження електричним струмом отримав водій вантажівки та перехожий, який проходив поряд.

На жаль, врятувати чоловіків не вдалось. З метою встановлення остаточної причини смерті тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України з приміткою «нещасний випадок».

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
854
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!