На Харківщині чоловік вбив двох гостей, а тіла сховав

На Харківщині чоловік вбив двох гостей, а тіла сховав

Як повідомляє начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області, у Харківській області затримали двох чоловіків, які вбили двох гостей під час застілля. Ось що стало відомо виданню «Кримінал»

Джерело повідомляє, що жахлива подія сталася у селі Малинівка Барвінківського району Харківської області. За даними поліції, 44-річний чоловік випивав у компанії приятелів. Під час застілля між двома гостями, 57-річним уродженцем Полтавщини та 44-річним харків’янином, виник конфлікт. У результаті конфлікту полтавець схопив стільця та почав бити харків’янина. Побитий чоловік перестав пручатися, тоді полтавець знайшов ручну пилку та перерізав йому горло.

Тіло вбитого чоловіка господарі будинку, батько та син, винесли на вулицю та скинули до підвалу сараю.

Наступного дня до компанії прийшов ще один гість, сусід, який жив навпроти. Під час застілля між сусідом та 57-річним полтавцем знову виник конфлікт. У результаті конфлікту полтавець схопив стільця та вдарив сусіда по голові. Вже непритомну жертву він продовжив забивати сокирою по шиї та голові. Інший учасник застілля декілька разів в груди вдарив жертву ножем та перерізав горло.

Тіло вбитого чоловіка господарі будинку винесли за будинок та закидали непотребом.

Господарі будинку сподівалися, що ніхто не дізнається про їхні злочини. Однак випадково тіло першої жертви в підвалі будинку знайшла власниця будинку. Жінка не з’являлася там близько року, а коли приїхала, то одразу повідомила до поліції про страшну знахідку.

Поліцейські швидко встановили осіб, причетних до злочинів. Двох чоловіків, 57-річного полтавця та 44-річного харків’янина, затримали. Вони дають покази. Триває досудове розслідування.

21:25
4359
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!