У потрійній автопригоді в Одеській області постраждали троє осіб

У потрійній автопригоді в Одеській області постраждали троє осіб

Через масштабну ДТП на автошляху «Одеса – Рені» постраждали троє осіб. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 19 травня 2023 року, близько 18:30 на ділянці автошляху «Одеса – Рені», який проходить неподалік смт. Сарата, сталась ДТП за участі автомобілів Citroen, Ford та вантажного автомобіля MAN.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій автомобіля Citroen виїхав на зустрічну смугу руху. Водій вантажного автомобіля розпочав маневрування з метою уникнути зіткнення з автомобілем Citroen, через що транспортний засіб перекинувся, зачепивши автомобіль Ford, та заблокував дорогу.

Через аварію постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водії автомобілів Citroen та Ford, а також пасажир автомобіля Ford.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:12
997
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!