Через потрійну ДТП в Одеській області постраждало четверо осіб

Через потрійну ДТП в Одеській області постраждало четверо осіб

Внаслідок потрійної ДТП на автошляху «Київ – Одеса» постраждали четверо осіб, з яких двоє – діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 7 червня 2023 року, близько 07:30 на ділянці автошляху «Київ – Одеса», яка проходить неподалік смт. Любашівка, сталась ДТП за участі автомобілів Lifan, Suzuki та вантажного автомобіля DAF.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Lifan допустив зіткнення з автомобілем Suzuki, який рухався у попутному напрямку і виконував маневр об’їзду вантажного автомобіля DAF, який був припаркований на узбіччі. Внаслідок зіткнення автомобіль Lifan перекинувся на бік та за інерцією продовжив рух, поки не врізався у вантажівку.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій та троє пасажирів, з яких двоє – діти віком 4 та 9 років, автомобіля Lifan.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:22
841
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!