В Одеській області в автопригоді постраждали четверо осіб

В Одеській області в автопригоді постраждали четверо осіб

В одному з населених пунктів Одеського району внаслідок автопригоди постраждали четверо осіб, з яких троє – малолітні діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 25 вересня 2023 року, близько 11:30 на перехресті вулиць Грушевського, Чкалова та 1-а Водоп’янова у селі Усатове Одеського району сталась ДТП за участі автомобілів Lexus та Volvo.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Lexus, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги у русі автомобілю Volvo, що призвело до зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій автомобіля Volvo та двоє його малолітніх пасажирів віком 7 та 8 років, а також 4-річний пасажир автомобіля Lexus.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:30
561
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!