В Івано-Франківській області внаслідок автопригоди загинули п’ятеро осіб. З’явилось відео

В Івано-Франківській області внаслідок автопригоди загинули п’ятеро осіб. З’явилось відео

Через ДТП в одному з населених пунктів Коломийського району Івано-Франківської області загинуло п’ятеро осіб, в тому числі – підліток. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 11 червня 2023 року, близько 22:00 у селі Іванівці Коломийського району сталась ДТП за участі автомобіля Volkswagen Passat.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху, через що транспортний засіб зіткнувся з деревом.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та троє пасажирів автомобіля, один з яких – 17-річний підліток. Ще один пасажир автомобіля – 19-річний юнак – помер у кареті «Швидкої допомоги» під час надання невідкладної медичної допомоги.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:26
1789
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!