Внаслідок автопригоди у Чернігівській області загинули четверо осіб. З’явилось відео

Внаслідок автопригоди у Чернігівській області загинули четверо осіб. З’явилось відео

У Чернігівській області внаслідок ДТП за участі потяга та автомобіля загинули четверо осіб, в тому числі – двоє малолітніх дітей. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 12 липня 2023 року, близько 21:00 на залізничному переїзді, розташованому неподалік смт. Куликівка, сталась ДТП за участі автомобіля Volkswagen Passatта електропотяга сполученням «Чернігів – Ніжин».

Як повідомляють джерела, попередньо встановлено, що водій автомобіля, проігнорувавши світлові та звукові сигнали, а також відповідні дорожні знаки, розташовані на залізничному переїзді, вирішив «проскочити» перед потягом, що призвело до зіткнення транспортних засобів.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій автомобіля, його дружина та 8-річна донька. Іще одна дитина – 3-річна дівчинка, була госпіталізована з травмами, отриманими під час автотрощі, але, на жаль, незважаючи на всі зусилля медиків, малеча померла у лікарні.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:50
1376
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!