Зниклу в Івано-Франківській області дитину знайшли мертвою. З’явилось відео

Зниклу в Івано-Франківській області дитину знайшли мертвою. З’явилось відео

Зниклу у смт. Кути 9-річну дівчинку знайшли задушеною та зґвалтованою. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомлялось раніше, вчора, 18 червня 2023 року, до поліції звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що його 9-річна донька пішла у гості до сестри, але так і не дісталась родички, а телефон дитини знаходиться поза зоною досяжності.

Вже за кілька годин пошуків поліцейські знайшли у хащах тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті. Неподалік від тіла знайшли і одяг дитини.

Подальшими слідчими заходами було встановлено, що до скоєння злочину причетний 34-річний двоюрідний брат батька дитини.

Так, вдень чоловік приїхав у гості до родичів. Невдовзі після цього дитина пішла до сестри, і чоловік рушив за нею. Під приводом скоротити дорогу зловмисник заманив дівчинку у хащі, де зґвалтував її та задушив.

Зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів проти статевої недоторканності та проти власності, затримано відповідно до статті 208 КПК України. У скоєному злочині чоловік зізнався.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 2 та пункт 10 (Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане зі зґвалтуванням або сексуальним насильством) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:29
1618
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!