В Івано-Франківській області підліток випадково застрелив товариша по навчанню. З’явилось відео

В Івано-Франківській області підліток випадково застрелив товариша по навчанню. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Надвірнянського району Івано-Франківської області внаслідок пострілу з необережності загинув підліток. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 22 листопада 2023 року, близько 15:30 в одному з навчальних закладів у Надвірнянському районі стався трагічний інцидент.

Як повідомляють джерела, у навчальному закладі проводилось заплановане гурткове заняття зі стрільби по мішенях з пневматичної гвинтівки. Але, всупереч вимогам техніки безпеки, практична частина заняття проводилась у коридорі загального користування. Під час перезаряджання гвинтівки 15-річний хлопець здійснив випадковий постріл та поцілив в іншого учня – 14-річного хлопця.

Від поранення, отриманого в область грудної клітини кулею калібру 4,5 мм, постраждалий загинув на місці до прибуття медиків.

Відомо, що на момент інциденту 60-річний вчитель, який проводив заняття, знаходився у коридорі, де проходили стрільби.

Вчителя було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 119 частина 1 (Вбивство через необережність) та статтею 137 частина 2 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинили смерть неповнолітньої особи) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:00
1429
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!