Смертельна ДТП у Вінницькій області

Смертельна ДТП у Вінницькій області

Внаслідок ДТП на автошляху «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» загинули двоє людей, ще двоє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 20 червня 2023 року, близько 17:30 на ділянці автошляху «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський», яка проходить повз виїзду з міста Калинівка, сталась ДТП за участі автомобілів Volkswagen Golf та Mercedes-Benz.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Volkswagen, виконуючи маневр повороту, не надав переваги у русі автомобілю Mercedes-Benz, що призвело до зіткнення транспортних засобів.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та пасажир автомобіля Volkswagen. Водій та жінка – пасажир автомобіля Mercedes-Benz постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

21:04
1530
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!