Смертельна ДТП у Вінницькій області

Смертельна ДТП у Вінницькій області

Внаслідок ДТП на автошляху «Житомир – Могилів-Подільський» загинуло четверо осіб, ще двоє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 25 листопада 2023 року, близько 08:00 на ділянці автошляху «Житомир – Могилів-Подільський», яка проходить неподалік села Рів Жмеринського району, сталась ДТП за участі автомобіля Ford Transit та вантажного автомобіля Mercedes Atego.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Ford не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з вантажівкою.

Від отриманих під час аварії травм водій та троє пасажирів автомобіля Ford загинули на місці до прибуття медиків. Ще один пасажир цього ж авто, а також водій вантажівки постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

22:00
1106
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!