На Закарпатті чоловік намагався купити дитину, щоб продати її у ЄС. З’явилось відео

На Закарпатті чоловік намагався купити дитину, щоб продати її у ЄС. З’явилось відео

У Закарпатській області затримано чоловіка, який намагався купити в Україні дитину, щоб потім продати її у ЄС. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до міграційної поліції Закарпаття надійшла інформація про те, що 43-річний місцевий мешканець шукає жінку з дитиною віком до 1 року для того, щоб придбати немовля та вивезти його за кордон.

Слідчими заходами було встановлено, що зловмисник вийшов на контакт з мешканкою Житомира з пропозицією купити її 11-місячного малюка за $5 000. У подальшому чоловік планував вивезти дитину за кордон та продати до прийомної родини за $25 000.

Чоловік разом із жінкою та її дитиною намазався перетнути державний кордон у напрямку Словацької республіки, маючи на це право, як член благодійної організації.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України на території пункту пропуску «Малі Селменці». Гроші за злочинну угоду вилучено в якості речового доказу. За місцем мешкання затриманого та у його автомобілі були проведені обшуки, в результаті яких було вилучено речові докази, які свідчать про незаконну діяльність чоловіка.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2 та статтею 149 частина 3 (Замах на торгівлю людьми, вчинений щодо малолітньої особи) КК України.

На місці працювали співробітники спеціального загону поліції, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група.

08:28
892
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!