У Вилковому чоловік намагався вбити дитину. З’явилось відео

У Вилковому чоловік намагався вбити дитину. З’явилось відео

У місті Вилкове Одеської області чоловік намагався вбити 13-річного хлопця. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 23 жовтня 2023 року, у вечірній час на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про госпіталізацію з різаною раною шиї 13-річного хлопця.

Як повідомляють джерела, шокована інцидентом дитина мало що змогла розповісти правоохоронцям про нападника. Проте, поліцейським вдалось оперативно встановити перебіг подій та виявити злочинця.

Зловмисника, ним виявився 34-річний місцевий мешканець, який вже неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, був затриманий відповідно до статті 208 КПК України. Під час проведення невідкладного обшуку в оселі підозрюваного були вилучені речові докази, що свідчать про причетність чоловіка до скоєння злочину. Свого вчинка затриманий не заперечує, втім, пояснити мотив своїх дій так і не спромігся.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 15 частина 2 та статтею 115 частина 2 пункт 2 (Замах на умисне вбивство малолітньої дитини) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

21:00
2267
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!