В автопригоді в Черкаській області загинуло четверо осіб

В автопригоді в Черкаській області загинуло четверо осіб

Внаслідок ДТП на автошляху «Стрий – Ізварине» загинули четверо осіб, ще п’ятеро, з яких троє – діти, постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 26 червня 2023 року, близько 14:00 на ділянці автошляху «Стрий – Ізварине», яка проходить неподалік смт. Бабанка, сталась ДТП за участі мікроавтобуса Volkswagen та вантажного автомобіля Renault.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій мікроавтобуса допустив зіткнення із вантажним автомобілем, який було припарковано на узбіччі.

Від отриманих внаслідок автопригоди травм четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці до прибуття медиків. Водій та ще четверо пасажирів, троє з яких – діти віком 11, 15 та 16 років, мікроавтобусу постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

Водія мікроавтобуса затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

19:36
932
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!