Внаслідок ДТП у Здолбунові постраждали п’ятеро осіб

Внаслідок ДТП у Здолбунові постраждали п’ятеро осіб

У місті Здолбунів Рівненської області внаслідок ДТП за участі вантажного автомобіля та пасажирського автобусу постраждали п’ятеро осіб, в тому числі дитина і двоє вагітних жінок. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 3 липня 2023 року, близько 09:09 на вулиці Шевченка сталась ДТП за участі вантажного автомобіля Renault та рейсового пасажирського автобусу.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій автобусу, в якому перебувало більше 10 пасажирів, виїхав на зустрічну смугу, де відбулось зіткнення з вантажівкою.

Внаслідок аварії постраждали п’ятеро осіб: водій автобуса був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості до реанімаційного відділення лікарні; двоє пасажирів автобуса – 7-річна дівчинка та її 30-річна вагітна мати постраждали і також були госпіталізовані; ще двоє пасажирів автобусу – 22-річна вагітна дівчина та її 20-річна знайома постраждали та отримали необхідну медичну допомогу на місці.

Співробітниками поліції встановлюються всі обставини автопригоди, вирішується питання щодо правової кваліфікації.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:15
641
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!