Через обрушення мосту на Закарпатті постраждали п’ятеро осіб. З’явилось відео

Через обрушення мосту на Закарпатті постраждали п’ятеро осіб. З’явилось відео

Внаслідок часткової руйнації мосту у Тячівському районі Закарпатської області постраждали п’ятеро осіб, з яких троє – неповнолітні. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 24 липня 2023 року, близько 19:00 на ділянці автошляху «Мукачево – Рогатин – Львів», яка проходить між населеними пунктами та Тячівського району, сталась часткова руйнація транспортного мосту.

Як повідомляють джерела, обвалилась одна секція мосту, на якій в той момент знаходились легковий та вантажний автомобілі. Через руйнацію секції транспортні засоби впали у річку Тересва.

Внаслідок інциденту постраждали та були госпіталізовані п’ятеро осіб – двоє жінок та троє дітей віком 10, 15 та 17 років.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 288 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) КК України. Призначено проведення низки експертиз.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:00
670
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!