Смертельна ДТП у Хмельницькій області. З’явилось відео

Смертельна ДТП у Хмельницькій області. З’явилось відео

Внаслідок автопригоди у Шепетівському районі Хмельницької області загинули четверо осіб, ще троє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 23 липня 2023 року, близько 18:00 неподалік від села Берездів Шепетівського району сталась ДТП за участі автомобілів Chevrolet Captiva та Ford Kuga.

Як повідомляють джерела, внаслідок зіткнення транспортних засобів, яке відбулось з невстановленої на даний момент причини, виникла пожежа.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та двоє пасажирів автомобіля Ford. Ще один пасажир автомобіля – 15-річний юнак – помер у кареті «Швидкої допомоги» під час надання йому першої допомоги. Найменший пасажир авто – 8-річний хлопчик був госпіталізований без свідомості до місцевої лікарні. Водій та пасажир автомобіля Chevrolet також постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:30
2064
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!