Смертельна ДТП у Львівській області. З’явилось відео

Смертельна ДТП у Львівській області. З’явилось відео

Через ДТП на автошляху «Київ – Чоп» загинуло троє осіб, двоє з яких – діти, та постраждали чоловік та підліток. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Учора, 10 травня 2023 року, близько 19:40 на ділянці автошляху «Київ – Чоп», який проходить неподалік села Розвадів Стрийського району, сталась ДТП за участі автомобіля VolkswagenTouran та вантажного автомобіля RenaultMagnum.

Як повідомляють джерела, жінка – водій автомобіля Volkswagen не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з вантажним автомобілем.

Від отриманих під час аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій автомобіля Volkswagen, а також двоє пасажирів цього автомобіля – дівчата віком 4 та 14 років. Крім того, постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості 15-річний пасажир цього ж автомобіля та водій автомобіля Renault.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:34
1838
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!