В Києві чоловік вбив рідного батька. З’явилось відео

В Києві чоловік вбив рідного батька. З’явилось відео

У Дніпровському районі Києва під час побутового конфлікту чоловік вбив рідного батька та побив матір. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про те, що в квартирі одного з будинків, розташованих на вулиці Пантелеймона Куліша, виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, та жінку із тілесними ушкодженнями.

Прибувши на місце, правоохоронці встановили, що між загиблим та його 26-річним сином, який прийшов додому у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт – чоловік почав сварити родича за асоціальний спосіб життя. У відповідь молодик схопив ножа та двічі вдарив ним батька у шию, після чого завдав тілесних ушкоджень матері, яка намагалась його заспокоїти, та залишив оселю.

Від отриманих поранень постраждалий помер на місці. Жінку було госпіталізовано з тілесними ушкодженнями.

Зловмисника, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

09:29
2170
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!