На Тернопільщині області чоловік вбив рідного брата-інваліда. З’явилось відео

На Тернопільщині області чоловік вбив рідного брата-інваліда. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Саранчуківської громади Тернопільського району чоловік до смерті побив рідного брата, який мав інвалідність. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 9 серпня 2023 року, на спецлінію «102» від медиків надійшла інформація про констатацію смерті 55-річного мешканця села Кути.

Як повідомляють джерела, правоохоронцями було встановлено, що того дня між загиблим, який мав інвалідність, та його 58-річним братом стався конфлікт. В ході з’ясовування стосунків старший з чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, та маючи фізичну перевагу на опонентом, жорстоко побив брата, після чого відтягнув родича на ліжко, і сам пішов відпочивати.

Від отриманих побоїв постраждалий помер.

Зловмисник, якого поліцейські розбудили та затримали відповідно до статті 208 КПК України, через надмірну кількість вжитого алкоголю довго не міг прийти до тями та зрозуміти, що відбувається.

Тіло загиблого чоловіка направлене на судово-медичну експертизу з метою встановлення остаточної причини смерті.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
640
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!