У Харкові юнак скоїв потрійне вбивство та смертельну ДТП на вкраденому авто. З’явилось відео

У Харкові юнак скоїв потрійне вбивство та смертельну ДТП на вкраденому авто. З’явилось відео

У Салтівському районі Харкова 20-річний юнак вбив свою сім’ю з трьох осіб, після чого викрав автомобіль таксі, на якому скоїв дві ДТП, в тому числі – зі смертельними наслідками. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 16 липня 2023 року, у денний час до поліції звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що він став жертвою злочину.

Як повідомляють джерела, зі слів заявника – водія служби таксі, він отримав виклик. Коли він прибув за вказаною адресою, до автівки сів юнак і, погрожуючи ножем, вигнав водія та поїхав геть.

Під час проведення слідчих дій було встановлено, що зловмисником є 20-річний місцевий мешканець. Керуючи вкраденим авто, молодик потрапив у дві ДТП на вулиці Гвардійців Широнінців, одна з яких мала смертельні наслідки.

Також під час перевірки було встановлено, що юнак намагався втекти, щоб приховати інший злочин – у помешканні, до якого було викликано таксі, він вбив свою сім’ю з трьох осіб – 49-річну мати, 10-річну сестричку та 71-річного вітчима.

Зловмисника затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 2 пункт 1 (Умисне вбивство двох або більше осіб), статтею 115 частина 2 пункт 2 (Умисне вбивство малолітньої дитини), статтею 289 частина 3 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я потерпілого) та статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:33
566
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!