В Івано-Франківську затримано серійного грабіжника. З’явилось відео

В Івано-Франківську затримано серійного грабіжника. З’явилось відео

В Івано-Франківську місцева мешканка допомогла встановити та затримати серійного грабіжника. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, на спецлінію «102» звернулась 22-річна місцева мешканка з інформацією про те, що до оселі її родички проник невідомий.

Зі слів заявниці, побачивши її у дверях оселі, невідомий штовхнув її та вибіг назовні. На щастя, дівчина не розгубилась та, зателефонувавши до поліції, спробувала сама наздогнати непроханого гостя.

Дівчина надала поліцейськім, які прибули на місце події, детальний опис невідомого, завдяки чому правоохоронці змогли оперативно встановити особу чоловіка – ним виявився 45-річний місцевий мешканець.

Слідчими заходами було встановлено, що зловмисник проник до оселі шляхом підбору ключів та викрав коштовні прикраси.

Лиходія, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, було оперативно затримано відповідно до статті 208 КПК України. Під час проведення обшуку за місцем мешкання затриманого було виявлено численні речові докази, які вказують на причетність чоловіка до низки аналогічних злочинів.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 186 частина 4 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) КК України.

На місці працювали експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

07:27
1356
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!