В ДТП у Полтавській області постраждали четверо осіб

В ДТП у Полтавській області постраждали четверо осіб

Внаслідок ДТП на автошляху «Київ – Харків – Довжанський» постраждали четверо осіб, з яких двоє – діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 22 липня 2023 року, близько 07:00 на ділянці автошляху «Київ – Харків – Довжанський», яка проходить неподалік від села Вили Новооржицької громади Лубенського району, сталась ДТП за участі автомобіля BMW та вантажного автомобіля Volvo.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій автомобіля BMW допустив зіткнення з вантажівкою.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водій та троє пасажирів, з яких двоє – діти, автомобіля BMW.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

15:20
627
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!