В Івано-Франківській області в ДТП постраждали двоє осіб

В Івано-Франківській області в ДТП постраждали двоє осіб

Внаслідок потрійної автопригоди на автошляху «Стрий – Чернівці – Мамалига» постраждали двоє чоловіків. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 8 серпня 2023 року, близько 18:00 на ділянці автошляху «Стрий – Чернівці – Мамалига», яка проходить через Снятинську громаду, сталась ДТП за участі автомобілів Opel Vivaro, Peugeot 3008 та Toyota Camry.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Opel, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу у русі автомобілю Peugeot, що призвело до зіткнення транспортних засобів. Від удару автомобіль Peugeot перекинувся на бік та зіткнувся з автомобілем Toyota.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості водії автомобілів Peugeot та Toyota.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

18:30
652
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!