Смертельна ДТП у Львівській області

Смертельна ДТП у Львівській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Трускавець – Львів» загинули троє осіб, ще четверо – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 15 жовтня 2023 року, близько 09:15 на ділянці автошляху «Трускавець – Львів», яка проходить неподалік міста Трускавець, сталась ДТП за участі автомобілів Toyota Land Cruiser та Volkswagen Caddy.

Як повідомляють джерела, попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автомобілем Volkswagen.

Від отриманих внаслідок аварії травм загинули на місці до прибуття медиків водій та двоє пасажирів автомобіля Volkswagen. Ще одна пасажир автомобіля Volkswagen, а також троє пасажирів автомобіля Toyota постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

Водія автомобіля Toyota затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
1843
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!